070 3994679 info@hvldenhaag.com
Peilstraat 23, 2516 RE Den Haag

Bestuur HVL 2015

Van links naar rechts: Soerdj Chotkan, Surin Jagroep, Bosh Gopal,
Bies Sukul, Wikash Behari, Haiwan Padarath. Fotografie: Naveen Narain

Het Bestuur

De heer Soerdj Chotkan Voorzitter sinds 1981
De heer Bosh Gopal Penningmeester sinds 1981
De heer Bies Sukul Narain Secretaris sinds
De heer Radjinder Sewpersad Bestuurslid sinds
De heer Haiwan Padarath Bestuurslid sinds
De heer Surin Jagroep Bestuurslid sinds
De heer Wikash Behari Bestuurslid sinds

Het bestuur zet zich sinds 1981 in voor de wijk en haar bewoners. Wij hebben een gezellige en hardwerkend team. Enkele bestuursleden zijn met pensioen en andere bestuursleden doen het naast hun baan en gezin. Wij hebben een goede gezonde organisatie waarin samenwerken en verbinden centraal staat.

Emancipatie
Wij nodigen expliciet vrouwen en jongeren uit om HVL te helpen besturen en verder te ontwikkelen. Momenteel zijn het de vrouwen achter het mannenbestuur in uitvoerende functies. Wij juichen vrouwen toe naar voren te treden.

Wijkoverstijgend samenwerken
Wij werken intensief samen met de Turkse, Surinaamse, Marokkaanse wijkorganisaties en Bewoners Organisatie Laakkwartier (BOL). Wij slaan de bruggen ook naar andere organisaties en stadsdelen. Op verzoek van landelijke organisaties sluiten wij regelmatig aan. Wij zijn van mening dat gezamenlijke thema’s als: emancipatie, participatie en werkgelegenheid wijkoverstijgend zijn.

Open en transparant
Wij vergaderen tweewekelijks over de planning, organisatie en de toekomst van de wijk. Het bestuur is continu in beweging en heeft diverse vrijwilligersvacatures voor bestuursleden.

Maatschappelijke stage
Wij bieden stagiaires elk schooljaar een leerzame werkplek. Ook voor maatschappelijke stages kun je bij ons terecht. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste jongeren die goed zijn met computers (ICT), website onderhouden, Facebook bijhouden, design flyers maken voor activiteiten, licht administratief werk, evenementenorganisatie. Stuur je CV en korte motivatie naar hvldenhaag(at)online.nl.

Wij zijn dagelijks geopend van 8.00-12.00 uur. Kom gerust een keer langs voor een kopje koffie en kennismaking.

De bestuursleden en vrijwilligers hebben diverse onderscheidingen in ontvangst mogen nemen. Bekijk hier het complete overzicht (link overzicht)